logo

Eerste SVS Basis certificaat uitgereikt

Op 4 september is het eerste SVS Inspecteur Spelen-Basis certificaat uitgereikt aan Repcon medewerkster Martine van Leeuwen.

Reactie van Martine op de vraag waarom zij het SVS Basis certificaat wilde halen: “Het is voor mij een toegevoegde waarde omdat ik nu met meer vertrouwen klanten kan helpen, het is ook een bevestiging dat ik over de juiste kennis beschik om onze klanten van het juiste advies te voorzien. Voor iedereen die met spelen of speeltoestellen te maken heeft, denk ik dat het een goede manier is om hun kennis level te “testen.” Bijvoorbeeld een medewerker op een camping, of een leidster van een kinderdagverblijf. Zo kunnen zij gevaarlijke situaties herkennen en actie ondernemen indien nodig.”

SVS Inspecteur Spelen-Basis
Het certificaat SVS Inspecteur Spelen-Basis is bedoeld voor iedereen die voor z’n beroep regelmatig met speeltoestellen in aanraking komt, zoals groenmedewerkers, recreatiemedewerkers en kleuterleidsters. Na het behalen van het certifiaat kunnen zij gevaarlijke situaties signaleren en de juiste actie nemen om de gevaren weg te nemen.

Meer informatie over het SVS Inspecteur Spelen-Basis certificaat