Examencommissie SVS

De examencommissie SVS is uitgebreid van 3 naar 5 leden. Jan Ooms van Studio Jan Ooms en Dirk Vermeulen van Stichting Speelruimte zijn respectievelijk in september en november door het Bestuur van Stichting Veilig Spelen officieel benoemd als lid van de examencommissie SVS. Duncan Louer heeft aangegeven dat hij zijn functie in de examencommissie beschikbaar stelt. Dit vanwege het niet meer kunnen combineren van zijn taken voor de examencommissie met zijn werkzaamheden. Met Duncan Louer is afgesproken dat hij voorlopig als reserve examencommissie-lid zal aanblijven en alleen bijeenkomsten van de examencommissie bijwoont indien dit gewenst is. Bij benoeming van een vijfde examencommissie-lid zal Duncan Louer definitief terugtreden. Leden van de examencommissie zijn onafhankelijk van de opleiding van SVS Inspecteurs.

De examencommissie bestaat nu uit de volgende leden:

Dhr. E. Bloemendaal, voorzitter (NVWA)
Dhr. E. Bakker (Liftinstituut)
Dhr. J. Ooms (Studio Jan Ooms)
Dhr. D. Vermeulen (Stichting Speelruimte)
Dhr. D. Louer (Speeltopveilig) (reserve/vacature)