Geldigheidsduur examen huidige SVS Inspecteurs-1 en -2 ster naar 5 jaar

Voor de examens SVS Inspecteur Spelen-1 en -2 ster die op basis van de nieuw vastgestelde eind- en toetstermen worden afgenomen was al een geldigheidsduur van 5 jaar vastgelegd. Nu is ook besloten om de geldigheidsduur van de examens van de huidige inspecteurs te verlengen naar 5 jaar.

Inspecteurs die bijvoorbeeld in 2012 zijn geslaagd, hoeven dankzij deze verlenging pas in 2017 opnieuw examen te doen, als zij als gediplomeerd SVS Inspecteur geregistreerd willen blijven. Het jaarlijkse registratiegeld is men voor de verlengde jaren wel verschuldigd.

Het register van gediplomeerde SVS Inspecteurs op de website van de Stichting Veilig Spelen wordt binnenkort aangepast en de inspecteurs ontvangen een nieuwe pas van de Stichting Veilig Spelen.