Gezocht: itemconstructeurs

Voor de ontwikkeling van de examens Inspecteur speeltoestellen Basis, een ster en twee ster is Stichting Veilig Spelen met spoed op zoek naar itemconstructeurs.

Een constructeur voor de Stichting Veilig Spelen krijgt, op opdrachtbasis, een overeenkomst op persoonlijke titel voor het ontwikkelen van nieuwe examenvragen of het aanpassen van bestaande vragen. De examenvragen worden ontwikkeld volgens vastgestelde richtlijnen en op basis van de vastgestelde toetstermen.

Wij zoeken constructeurs die:

• Werkervaring hebben in het betreffende vakgebied (minimaal ‘2 sterren niveau’).
  • Vakinhoudelijke kennis hebben op het gebied van de te ontwikkelen examenopgaven.
  • Niet (direct) betrokken zijn bij een opleidingstraject tot SVS-inspecteur.
  • Geen lid zijn van de Examencommissie SVS.
  • De Nederlandse taal goed beheersen.
  • Werken volgens procedures en werkinstructies (zoals de ‘Schrijfwijzer gesloten vragen’).
  • Bereid en in staat zijn deel te nemen aan bijeenkomsten voor deskundigheidsbevordering.
  • Op basis van feedback examenopgaven kunnen aanpassen.

Itemconstructeurs worden getraind en begeleid in het ontwikkelen van de examenopgaven.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie neem dan contact op met Angela Malenstein via tel. 033 – 750 10 22 of e-mail: info@stichtingveiligspelen.nl.