logo

Samenvatting en presentaties Terugkomdag 22 november 2018

Succesvolle terugkomdag SVS-inspecteurs

Op donderdag 22 november jl. hielden we onze jaarlijkse terugkomdag voor SVS-inspecteurs Examencentrum Amersfoort in Amersfoort. Met een opkomst van maar liefst 77 inspecteurs, een vol programma en waardevolle feedback, kijken we terug op een mooie dag.

We startten de dag met een plenair deel dat bestond uit drie presentaties:

Met een klik op de link zijn de twee bovenste presentaties terug te lezen. De presentatie van Kees van Marion is om privacy-redenen niet beschikbaar.

Workshops

Na de lunch gingen we in groepjes aan de slag met workshops die meer verdieping boden op de ochtendpresentaties. Deelnemers hadden van tevoren gekozen uit twee van de volgende   thema’s:

  1. De verschillen tussen de oude en de nieuwe norm
  2. Aangepaste normen zin of onzin
  3. De veranderingen in de NEN-EN 1176
  4. SVS Eind en toetstermen

De dag werd afgesloten met een borrel, waarbij volop gelegenheid was om ervaringen met elkaar en medewerkers van SVS uit te wisselen.

Terugkomdag 2019

Graag kondigen we alvast aan dat de terugkomdag in 2019 gepland is op 21 november. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Met alle feedback die we hebben gekregen, hopen we volgend jaar een nog beter programma te kunnen samenstellen. Nadere informatie en een uitnodiging volgen later.