SVS op Dag van Openbare Ruimte

Op 8 oktober om 15.00 verzorgt SVS een presentatie op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten.

De presentatie wordt gegeven door drs.ir. Anne Koning (voorzitter bestuur Stichting Veilig Spelen) en ing. Eric Bloemendaal (NVWA en voorzitter examencommissie Stichting Veilig Spelen)

Waarom is het zo belangrijk dat speeltoestellen regelmatig geïnspecteerd en gecontroleerd moeten worden? Wat doet Stichting Veilig Spelen om ervoor te zorgen dat de inspecteurs van speeltoestellen op een eenduidige wijze de inspecties uitvoeren? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ook tussen de officiële inspecties door de kinderen veilig kunnen blijven spelen op de speeltoestellen?

Tijdens de presentatie krijgt u antwoord op deze vragen, worden er voorbeelden gegeven van onveilige situaties en geven we enkele voorbeelden van examenvragen.

Informatie Dag van de Openbare Ruimte